Община Сливен

Общината и читалището в Нова Загора канят гражданите на Национален фестивал на любителските театри

------------------------------------
05.06.2018 / 13:15

Уважаеми съграждани, в дните от 6 до 8 юни Нова Загора отново ще бъде домакин на Националния фестивал на любителските театри, организиран от Община Нова Загора и НЧ „Д. П. Сивков-1870”.

Градът ни за пореден път ще затрепти с пулса на театралната магия, защото вълшебните историите не са само за деца. И ако ежедневието Ви има сив оттенък, не се колебайте да се впуснете в прегръдките на Мелпомена, вземете назаем живот от героите на представленията, които за поредна година с много любов ще Ви поднесат артисти –любители от близо и далече: Първомай, Тутракан, Велико Търново, Раднево, Елхово, Костинброд, Исперих, Каспичан, с. Първомайци, общ. Горна Оряховица, Дебелец, Трявна, с. Самоводене, общ. Велико Търново, Гълъбово и Нова Загора. Театърът ще Ви приеме с отворени обятия, ще Ви приюти в своя уютен дом и ще Ви научи на нещо ново. Защото той е магия по-силна от времето, магия, вълнуваща хората от стотици векове, която ще продължава да омагьосва със своята непосредственост и непредсказуемост.

Нека заедно се понесем в това вълнуващо безвремие! Очакваме Ви от 6-8 юни в театралната зала на НЧ „Диньо П. Сивков 1870“!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев