Община Сливен

Вълнуващо парти послучай 1 юни се състоя в Нова Загора

------------------------------------
01.06.2018 / 15:38

Ярко, пъстроцветно, емоционално и незабравимо парти организира Община Нова Загора по случай най-слънчевия и жизнерадостен празник - 1 юни, Международния ден на детето.

В слънчевата утрин, с весел детски смях и глъчка, усмихнатите малчугани от подготвителните групи в детските градини нахлуха в двора на институцията, нетърпеливи да се впуснат в едно вълнуващо пътешествие в необятния и красив свят на животните.

Старт на красивия празник дадоха най-малките- децата от детската ясла. Те поднесоха своя специален поздрав към всички палавници – емоционално изпълненият от тях „Танц на пожарникарите” спечели бурни аплодисменти и постави началото на веселия карнавал.

По специалния червен килим с грация и финес първи преминаха пингвинът и прилепът от ДГ „Слънчице“. Усмихнатата публика ги приветства и танцува в тяхна чест „Танца на пингвините“. Към веселата дискотека се присъединиха пиленцето и жабката от ДГ „Детски свят“, последвани от калинките, пеперудата и малките прасенца от ДГ „Тракийче“.

Пчеличката и нейният приятел тигъра от ДГ „Надежда“ допълниха групата на щурите приятели, а дългоухото зайче от ДГ „Бодра смяна“, използва момента, да покани всички на приказен бал на приятелството. Настъпи и най-дългоочакваният момент – една интересна и вълнуваща среща с живи представители на животинския свят. Срамежливото пони, кученце, зайче, папагали и кокошки очакваха възторжените си нови приятели.

От асистентите децата научиха интересни факти за живота на своите любимци като не пропуснаха да ги погалят и снимат. Вълнуващото приключение в света на животните завърши с една страхотна шоколадова фиеста с много лакомства и изненади. Всички побързаха да опитат от топящото се какаово вълшебство, извиращо от фонтана, подредено за тях с много внимание и любов в украсената за едно приказно парти шатра, след което продължиха да лудуват под ласкавите слънчеви лъчи, сред пъстротата на цветните балони със своите нови приятели -животни.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев