Община Сливен

Важна информация от Областна администрация - Сливен за ползвателите на имоти по параграф 4

------------------------------------
23.05.2018 / 09:51

В брой 42 на Държавен вестник от 22 май 2018 г. е публикувано съобщение, че са изработени помощни планове и планове на новообразуваните имоти по § 4к, ал. 1 на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи за местностите Селището, Гаговец и Дефилето в землището на гр. Сливен и земеделски земи в землището на с. Сотиря, община Сливен, и кв. 1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 47, 48 и 53 от с. Сотиря, община Сливен.

 

Плановете по § 4к, ал. 1 на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи имат за цел да уредят проблемите със собствеността на земеделските имоти, предоставени за ползване на граждани до 1990 г. Заинтересовани от тях са също бивши собственици или техните наследници, които имат решения на Поземлена комисия за признаване право на собственост в изброените местности.

 

В срок от един месец след обнародване на обявлението в Държавен вестник заинтересованите граждани могат да се запознаят с плановете и да направят писмени искания и възражения по тях до кмета на Община Сливен. За целта плановете са изложени в сградата на общината.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев