Община Сливен

Нова Загора домакин на турнира по спортни танци "Изгряващи звезди"

------------------------------------
23.04.2018 / 08:32

Слънчевият съботен ден, на 21 април, беше ден за изява на състезателите по спортни танци. Те взеха участие в конкурса „Изгряващи звезди“, организиран от КСТ „Яница-Т.А.“ със съдействието на Община Нова Загора. Тазгодишното издание на спортната проява беше уважено от народния представител в 44-то Народно събрание Галя Захариева и заместник-кмета на Община Нова Загора Ивайло Енев. Те имаха възможността да се насладят на вихрените танци на 24-те състезатели от спортни клубове в Сливен, Пловдив и Нова Загора, които се съревноваваха в категориите: соло, двойки и формации.

Младите танцьори подариха на публиката много грация, финес, артистичност и красота и увлякоха присъстващите в ритъма на танците Джайв, Ча-ча, Румба, Самба и др. Най-добрите, определени от професионално жури, получиха купи, медали и предметни награди, осигурени от Община Нова Загора.

За възпитаниците на КСТ „Яница-Т.А.” беше интензивен и неделният ден. Нашите танцьори взеха участие в Държавното първенство по спортни танци в гр. Стара Загора, откъдето се завърнаха триумфално с три втори места, едно трето, едно пето и едно десето.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев