Община Сливен

Нови спортни успехи за младите новозагорски волейболистки

...
20.04.2018 / 12:42

На 17 април в гр. Ямбол се играха волейболните срещи за момичета/девойки от зоналния етап на ученическите игри 2017/2018 г. Нова Загора беше представена от възпитаничките на СУ „Христо Ботев“ в двете възрастови групи 8-10 и 11-12 клас.

Спорният ни тим в първата възрастова група игра спортсменски, с настроение и ентусиазъм и успя да надделее над своите съперници от областите Бургас и Ямбол. С много хъс, жадни за победа, уверени в своите умения, те разбиха своите противници и се класираха за финалния кръг на ученическите игри.

Девойките от 11-12 клас дадоха всичко от себе си, показвайки единство и желязна дисциплина във волейболните срещи, но малко не им достигна, за да се класират първи. Те останаха трети след своите съперници, което ги лиши от възможността да вземат участие във финалните игри. Община Нова Загора изказва благодарност на нашите волейболистки за усърдието и старанието, като им пожелава да продължават да работят за подобряване на своите умения и да постигат с лекота нови спортни висоти.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев