Община Сливен

„Нова Загора през моя обектив“ е обявеният от общината фотоконкурс

------------------------------------
19.04.2018 / 15:05

За всички, които мечтаят да дадат свобода на въображението и креативността си и да запечатат красотата около себе си, Община Нова Загора отправя своето предизвикателство с фотоконкурса „Нова Загора през моя обектив“, чиято цел е да покаже облика и атмосферата на обновените места в общината.

Почитателите на изкуството под всякаква форма, знаят, че фотографията може да въздейства силно, да улови мига, места, хора, настроение… и да донесе награда. Фотографията е предизвикателство, красота и страст.

Не случайно един от най-добрите фотожурналисти Ернст Хаас е казал: “Единствените граници за снимките ни са в самите нас - защото това, което виждаме, е това, което сме.” Ако имате нуждата да споделите своите усещания за всичко красиво, което Ви заобикаля и вълнува, Община Нова Загора Ви предизвиква да уловите духа на природата около Вас, за да могат и други да усетят Вашите емоции, вдъхновение и въображение.

Организаторите на фотоконкурса предоставят поле на изява и развитие на всички влюбени във фотографията, за да им помогнат да намерят хора с подобни интереси и най-вече да изявят своето светоусещане чрез обектива, а защо не и да получат награда?

Статут на фотоконкурса „Нова Загора през моя обектив“ може да намерите ТУК.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев