Община Сливен

Благотворителните инициативи, свързани с проекта „Игра на открито продължават

------------------------------------
11.04.2018 / 15:03

Благотворителните инициативи, свързани с проекта „Игра на открито – здраве за децата” на Детска ясла №3, продължават. Крайната цел на благотворителните базари е събирането на 2100 лева, които ще бъдат използвани за купуването на ударопоглъщаща настилка и нови съоръжения за игра в двора на яслата.

До момента са събрани близо 1650 лв. От пролетно-великденските благотворителни базари са събрани 380 лв. Преди това бяха проведени на Коледни базари, както и такива, свързани с Баба Марта и Първа пролет, и др. На всички тях бяха продавани сувенири и изделия, ръчно изработени от възпитаниците на яслата, с помощта на техните родители и възпитатели. В благотворителна продажба по време на базарите бяха пуснати и книги на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”, дарени специално за каузата.

Всеки, който има желание да дари средства, може да го направи и на платформата общността.com, където има подробна информация за проекта.

Фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен” подкрепя акцията на детското заведение. Фондът осигурява и материали за изработването на изделията, които участват в различните благотворителни акции. ОДФ осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев