Община Сливен

Информационна кампания 2018 „Европейският съюз близо до Вас” в Твърдица

------------------------------------
02.04.2018 / 14:45

На 1 април 2018 г. Информационният център Европа Директно – Сливен, заедно със своите партньори от Областен информационен център – Сливен и Местната комисия за борба с трафика на хора – Сливен, посетиха град Твърдица по повод регионалния Фолклорен събор „Пролетни игри и обичаи – Цветница”, където се включиха с информационен щанд. Съборът е ежегоден и се провежда за 19-та поредна година, а организатори са Община Твърдица и Народно читалище „Св.Св.Кирил и Методий 1914”.

По време на празника посетителите на информационния щанд имаха възможност да получат полезна информация и материали за Европейския съюз и най-вече за правата и сигурността им като европейски граждани, информация за деца и младежи, включително безопасното ползване на интернет, полезна информация за възможности за финансиране на бизнеса и земеделските стопани, права на потребителите и др.

Участието с информационен щанд по време на празника в град Твърдица е част от Информационната кампания на Европа Директно – Сливен под мотото „Европейският съюз близо до Вас”, която ще се провежда през цялата година във всички общини на Сливенска област и има за цел да повишава информираността на широката публика относно европейските приоритети и правата на европейските граждани.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев