Община Сливен

Награда от областния управител за най-малката участничка в "Цветен камертон"

------------------------------------
02.04.2018 / 14:44

Шестгодишната Габриела Михалева от Сливен получи грамота и подарък - микрофон от областния управител Чавдар Божурски за участието си в Националния фестивал "Цветен камертон", който се проведе в Сливен. Наградата се присъжда по традиция от областния управител на най-малкия участник във фестивала. Тя бе връчена от зам.областния управител Камен Костов на заключителната вечер на конкурса на 1 април, в зала "Сливен".

 

В тазгодишното издание на фестивала участваха над 70 деца на възраст от 5 до 17 години от цялата страна. Композиторът Хайгашод Агасян бе председател на журито, а негови членове - певиците Теди Кацарова, Нора Караиванова и композиторът Светослав Лобошки. Голямата награда "Цветен камертон" тази година спечели Ивана Балдъркова от Свищов. Отличието бе връчено от зам.кмета Пепа Чиликова.

 

"Фестивалът винаги се превръща в празник за Сливен. "Цветен камертон" популяризира образците от българската и световната популярна музика, които звучат в изпълнение на най-младите таланти на страната ни", заяви в изпратения поздравителен адрес до участниците и организаторите Чавдар Божурски.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев