Община Сливен

Великденска приказка в Нова Загора с изящна златна каляска и красив жребец

------------------------------------
30.03.2018 / 12:49

Кметът Николай Грозев и неговият екип отново поднасят на жителите и гостите на града приятна изненада с богата украса в навечерието на Великден.

В първите слънчеви пролетни дни, ръководството на Община Нова Загора подарява на най-малките новозагорци една истинска приказка в Градината на Общината, за да полетят на крилете на мечтите и да усетят в сърцата си осезаемо радостта от най-светлият християнски празник Възкресение Христово.

За първи път в България, в нежната прегръдка на падналия мрак засиява изящна златна каляска с красив жребец, която вече посрещна своите първи гости, за да ги пренесе в далечни светове.

Техни спътници в красивите пътешествия са дългокракият щъркел, предвестник на пролетта и гордо изправен герест петел, които придават допълнителна индивидуалност и неповторимост на обстановката.

Желаещите да се пренесат в този вълшебен свят и да запечатат мига завинаги могат да го направят в предпразничните дни от 2 до 5 април от 8.00 -21.00ч., когато градината на общината ще бъде отворена за посетители.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев