Община Сливен

Акция по Закона за движение по пътищата се проведе в Нова Загора... Кражба на хранителни и козметични продукти от търговски обект

.........................................................
29.03.2018 / 09:45

Широкообхватен контрол, срещу системните нарушения на Закона за движение по пътищата и с цел намаляване на пътните произшествие, е осъществен в град Нова Загора. За времето от 10,00 до 12,00 часа на улица „Цар Освободител“ пътните полицаи са проверили 73 автомобила и 86 лица. Констатирани са 14 нарушения на ЗДвП и Кодекса за застраховане. Иззета е една шофьорска книжка за непратени глоби. Най-честите нарушения са неизползване на обезопасителни колани от водачите и пътниците, неизползване на светлини и нередовни документи.

Широкообхватен контрол ще има всяка седмица на различни места, на територията на РУ-Нова Загора.

 

Криминалисти работят по заявена кражба от обособен търговски обект в частен имот в квартал „Шести“ в град Нова Загора. За кражбата е заявил собственикът на имота- мъж на 44 години. По негови данни от магазина са откраднати хранителни и козметични продукти, телевизор „Сrown“ и мобилен телефон. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев