Община Сливен

"Купи и сподели" и в Сливен от 23 до 25 март и от 30 март до 1 април

------------------------------------
25.03.2018 / 10:47

44 магазина в 13 града в страната отвориха врати за инициативата „Купи и сподели”, част от Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо”, която се организира под патронажа на омбудсмана Мая Манолова за трета поредна година.

Инициативата се реализира в двете последователни седмици преди Великден, в дните от петък до неделя от 23 до 25 март и от 30 март до 1 април.

Идеята на „Купи и сподели” е да се даде възможност на хората с добри сърца да зарадват българските пенсионери за Великден, като закупят пакетирани хранителни продукти /олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, боб, леща, бисквити, сухи пасти и др./, които да дарят в специално поставените колички, брандирани с логото на кампанията, на изхода в магазините.

Сливен е сред 13-те града в страната, които подкрепят инициативата. Продуктите могат да бъдат купувани и дарявани в магазин „Кауфланд” на бул.”Георги Данчев” на посочените дати, от 18 до 20 часа. Доброволци от Българския червен кръст и от Младежкия дом ще оказват съдействие на всички, решили да подкрепят благородната кауза.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев