Община Сливен

Община Сливен с благодарствен адрес за подкрепа при създаване на градинка пред ППМГ „Добри Чинтулов“

...............
22.03.2018 / 14:21

ППМГ „Добри Чинтулов“ отбелязва днес своя патронен празник. Тази сутрин в градинката пред сградата на училището беше засадено дръвче, отгледано от семена на Стария бряст. Магдалена Данчева от бригада „Нова градина“ дари 3 пейки, които ще бъдат монтирани в градинката. Тя е оформена по идея на гимназията и получи подкрепата на Община Сливен, Общинско предприятие „Озеленяване“, ДГС - Сливен, ВиК - Сливен, фондация „Старият бряст“, фирма „Билдинг“ и Обществения съвет към гимназията.

 

Община Сливен получи благодарствен адрес за подкрепата, оказана на инициативата на училището. Той беше връчен на заместник- кмета Пепа Чиликова. Благодарствен адрес получи и директорът на ОП „Озеленяване“ Веселина Казакова, както и представители на останалите организации.

 

Празникът на училището продължи с поднасяне на цветя пред къща-музей на Добри Чинтулов, пред паметника на Добри Чинтулов до църквата „Св. Димитър“ и пред бюста на Добри Чинтулов от композицията на паметника на Хаджи Димитър. В програмата за патронния празник е и парад на животните, състезание на „Клуб на знаещите“ и литературно четене. Празничната програма ще завърши с тържествен концерт в зала „Сливен“ днес от 17 ч..

Още снимки от новината

...............

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев