Община Сливен

Таско Ерменков нарече българите "идиоти"! Червеният депутат е срам за сливенската БСП!

------------------------------------
19.03.2018 / 15:50

Скандалният червен депутат Таско Ерменков е на път да вкара България в международен скандал. Народният представител от БСП излезе с обиден пост в личния си профил във фейсбук.

"Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС в края на краищата - чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не - Крим каза своята тежка дума, а Вие, както го беше казал Христо Ботев, "...а вий... вий сте идиоти!".

За да не излиза обидата от негово име, Таско е сложил като щит пред себе си великия български поет и революционер Христо Ботев.

Това, обаче няма как да скрие обидата, която нанесе на Америка, държавите от Европейския съюз и на България като част от европейското семейство.

До този момент Ерменков не е внесъл нито един законопроект, който да улесни живота на нашите сънародници.

За сметка на това единственото, с което се занимава в пленарната зала, е да прави скандал след скандал. И докато циничното му отношение към политическите му противници е в резултат на партийните ежби, то това към страната ни и нейните партньори е проява на скандално безочие! "Блиц"

 

Б.Р.: Ченгето Ерменков е срам за сливенската БСП, тъкмо тя го прати в парламента!

Заглавието е на редакцията.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев