Община Сливен

Представители на организации, участвали в честването на Трети март получиха от кмета Стефан Радев знамена и благодарствени адреси

....................................
15.03.2018 / 12:44

Кметът Стефан Радев се срещна днес със представители на организациите, които взеха участие в подготовката и реализацията на проявите по повод 3 март, когато бяха отбелязани 140 години от Освобождението на България. От името на Общината, той благодари на всички, които се включиха активно в организацията и осигуряването на реда по време на честванията.

 

„Вярвам, че отбелязахме подобаващо тази много значима годишнина. В същото време показахме, че можем да организираме мащабни събития без никакви сериозни проблеми в организацията. Благодаря на всички за дисциплината и перфектната организация на празника . Да се надяваме, че в бъдеще ще можем да организираме още по-запомнящи се събития за нашите съграждани", заяви пред присъстващите кметът.

 

Благодарствени адреси и знамена от празничното шествие бяха връчени на Центъра за подготовка на специалисти /Военно формирование 22220/, Областна дирекция на МВР и Районно управление „Полиция“, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Общинска охрана и СОТ – Сливен“.

 

Представители на Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов”, Профилирана гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов”, Профилирана хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов”, Професионална гимназия по хотелиерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев”, както и СУ „Пейо Яворов” също получиха благодарствени адреси и знамена.

 

За дейното участие в честванията кметът връчи знамена и благодарствени адреси и на представителите от Мотоклуб „Хайдути“, Мотоклуб „Биволите“ и Дружество „Традиция“.

Още снимки от новината

....................................

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев