Община Сливен

Представителна изява по проект "Твоят час" в ОУ „Елисавета Багряна”

------------------------------------
10.03.2018 / 10:32

На 09.03.2018г. учениците от клуб „Аз и моето здраве” с ръководител г-жа Станислава Петкова проведоха своята първа публична изява. Децата от 2 „в” клас с голямо желание и емоция показаха какво са научили за здравословния начин на живот и ползата от него. Всеки ученик взе активно участие и разказа защо са полезни плодовете и зеленчуците и каква е правилната хигиена, която трябва да спазваме, за да сме здрави.Чрез много песни и различни танци децата показаха как умеят да се движат и насочиха вниманието към спорта и ползата от него.

Интересни бяха игрите, които второкласниците изиграха със своите родители. Истинска еуфория предизвика тази, в която участниците - родители, със завързани очи, трябваше да познаят с какво биват хранени от учениците. Разбира се, всеки, включил се в игрите, бе възнаграден с вкусен и полезен плод.

 

Искрени благодарности отправиха учениците към всички присъстващи, а специални гости бяха г-жа Величка Христова – директор на ОУ „Елисавета Багряна” и г-жа Радослава Георгиева – заместник-директор на училището.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев