Община Сливен

Празничен концерт за 3 март се проведе в зала „Сливен"

nmjjjj
02.03.2018 / 22:33

Участниците в празничния концерт, посветен на 140-та годишнина от Освобождението на България, очароваха публиката в зала „Сливен“ тази вечер вечер. Празничното събитие започна с химна на България, в изпълнение на Иван Едрев. Приветствие към участниците и гостите отправи кметът Стефан Радев.

„Изпълненията на талантливите деца на Сливен са резултат от много старание и труд. Имаме привилегията да работим, да учим и да творим в свободна страна. Тази възможност ни е дадена преди 140 години от стотиците синове на България, от знайни и незнайни воини, дали живота си за свободата. Нека тази вечер е за тях!", каза Стефан Радев.

На сцената се изявиха малки певци, музиканти, танцьори и акробати. Участваха изпълнители от школата по пиано „Пианисимо“, с ръководител Елена Ангелова, от клуба за поп и рок изпълнители „Ритъм“, с ръководител Елена Пеева, детски фолклорен ансамбъл „Тракийче“ при Детски комплекс, с ръководители Виолина Петкова, Мирчо Дерменджиев и Васил Василев. Публиката видя и изпълненията на младежкия танцов ансамбъл „Браво“ при Народно читалище „Хаджи Димитър 1937“, с ръководители Станка Иванова и Иван Добрев, школата за народно пеене „Славейче“ при читалище „Христо Ботев 1897“, с ръководител Петя Григорова и балет „Адажио“ при читалище „Зора 1860“ , с ръководител Наталия Хаджикостова. Участваха и атрактивните акробати от спортния клуб „Стефан Данчев“ на Виолета Бинева.

Водещи на концерта бяха Камелия и Никола от театъра при ППМГ „Добри Чинтулов“, с ръководител Веселина Симеонова.

Още снимки от новината

mnjui
mnko

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев