Община Сливен

Успешно премина Първомартенският благотворителен базар в полза на Детска ясла № 3 „Игра на открито-здраве за децата“

------------------------------------
01.03.2018 / 17:21

Въпреки лошото време с радост Ви споделяме, че успешно премина благотворителният базар в полза на Детска ясла № 3 „Игра на открито-здраве за децата“. Сумата, която беше събрана от продажба на мартеници е 321 лева, и вече събраните средства възлизат над 1400 лева.

Можете да посетите следващият благотворителен базар на 17 март от 10 до 13 часа в Сити център и да подкрепите каузата , като закупите сувенири и изделия, изработени ръчно от възпитаниците на яслата, техните родители и възпитатели, както и книги на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”, дарени специално за каузата.

Целта на кампанията е да събере 2100 лв. за купуването на ударо-поглъщаща настилка и нови съоръжения за игра в двора на яслата, тъй като старите са счупени и опасни.

Всеки може да помогне за благородната кауза като дари средства през дарителската платформа общността.com, където има подробна информация за кампанията, или като купи изделия от различните благотворителни базари, организирани от родителите на децата от детската ясла.Фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен” подкрепя акцията на детското заведение. Фондът осигурява и материали за изработването на изделията, които ще участват в различните благотворителни акции. ОДФ осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

 

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев