Община Сливен

Новоизбраният кмет на новозагорското село Любенец Мария Петкова встъпи официално в длъжност днес

------------------------------------
27.02.2018 / 15:42

Новоизбраният кмет на с. Любенец Мария Петкова встъпи официално в длъжност на 27 февруари. На редовно заседание на общински съвет Нова Загора, тя положи тържествена клетва, като се закле да изпълнява своите задължения и спазва законите на Република България.

На частичните местни избори на 18 февруари, за кандидата на ПП ГЕРБ Мария Петкова гласува 55 % от населението. На официалната церемония по встъпването в длъжност на новия управник присъства и заместник-кметът Ивайло Енев.

Той поздрави Мария Петкова като й пожела да отстоява интересите на жителите на с. Любенец и да работи всеотдайно за развитието и просперитета на родното си място. „Работата като кмет е една нелека задача, тя е мисия с 24 часово работно време. Постът, който заемате Ви обвързва с голяма отговорност.

Победата на изборите показа, че жителите Ви имат доверие, сигурен съм, че ще го оправдаете. Ръководството на Община Нова Загора ще работи заедно с Вас, за развитието на с. Любенец и издигане неговия авторитет.“- каза г-н Енев. Мария Петкова е добре позната сред своите съселяни. Трудовия й път досега е бил винаги свързан с родното място, а от 10 години тя работи като секретар в местното читалище. Със своята упорита работа, услужливост и ведрост тя отдавна е спечелила симпатиите на жителите на селото. Омъжена, с две деца, г-жа Петкова притежава необходимата воля и сили, които се изискват от жена на нейния пост.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев