Община Сливен

Днес се проведе 36-то заседание на Общински съвет - Нова Загора

------------------------------------
27.02.2018 / 15:20

На 27 февруари се проведе поредното 36 –то заседание на местните парламентаристи. Към първоначално предложения дневен ред от осем точки бяха добавено още три. Председателят на Общински съвет Нова Загора Георги Николов запозна присъстващите с резултата от местните избори за кмет на с. Любенец и представи новия управник - Мария Вълчева Петкова от ПП „ГЕРБ”.

Тя положи клетва като обеща да работи в интерес и за благото на хората, които са й гласували доверие. На заседанието бяха обсъдени и приети Отчет за дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Общинския план за младежта, Отчет за състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление по видове и категории за изминалата година.

Бяха избрани и упълномощени представители в Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация – Сливен” ООД и Общото събрание на „Дружеството за заетост и структурно развитие – Нова Загора” ООД. Беше избрана и седемчленна постоянна комисия по Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество към ОБС Нова Загора.

Дебатите преминаха спокойно и конструктивно в дух на толерантност и разбирателство. След предоставената възможност за питания декларации и обръщения, председателят Георги Николов закри заседанието.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев