Община Сливен

От община Нова Загора информират: Взети са всички необходими мерки за почистването на общинската пътна инфраструктура

.........................................................
26.02.2018 / 10:38

„Въпреки усложнената метеорологичната обстановка в Община Нова Загора, пътищата са проходими при зимни условия. Няма проблеми с транспорта, водата, електроснабдяването и доставката на продукти. Взети са необходимите мерки за почистването на общинската пътна инфраструктура.”, съобщи кметът Николай Грозев. Във всички населени места е създадена организация за почистване и поддържане на пътищата.Обработват се местата с навявания в района на Кортен, Асеновец, Брястово, Караново, Научен, Крива круша, Съдийско поле, както и Омарчево, Питово.

В Нова Загора стартира опесъчаването и обработването на улиците. Извършва се почистване на централната пешеходна зона и Градската градина.

В тази връзка Община Нова Загора призовава собствениците и шофьорите на автомобили да паркират на обозначените за това места, за да не възпрепятстват работата на снегопочистващата техника.

„Отправям апел и към собствениците на жилищни сгради, имоти и търговски обекти да предприемат действия по почистване на прилежащите тротоари и подходи към обектите. Заради утежнената пътна обстановка в цялата страна призовавам жителите на общината да не пътуват, ако това не е крайно наложително.“ – допълни градоначалникът.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев