Община Сливен

Неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа в с. Питово... Две домови кражби в Нова Загора

.........................................................
19.02.2018 / 11:08

Неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа е установено в новозагорското село Питово. 33-годишен мъж е свързал ел.инсталацията на жилището си по начин, който потребената енергия не се отчита от електромера. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Няма допуснати нарушения на обществения ред и инциденти по време на проведените частични избори за кмет в новозагорското село Любенец на 18 февруари. В РУ-Нова Загора е сформиран изборен щаб. Полицейски служители са осъществили охрана на избирателната секция от 18,00 часа на 17 февруари до 20,00 часа на 18 февруари. Създадена е организация по съпровождане на изборните материали от ЦИК-София до общинска администрация Нова Загора и обратно. В организацията и провеждането на изборите са участвали 18 служители на РУ-Нова Загора.

 

Новозагорски криминалисти разследват две кражби на покъщнина от частни домове в квартал „Шести“. Заявленията са подадени от жена на 67 години и мъж на 25 години. Двамата живеят в новозагорския квартал „Шести“. През нощта на 15 срещу 16 февруари от домовете им са откраднати черна и бяла техника, както и вещи от бита. В РУ-Нова Загора са образувани досъдебни производства.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев