Община Сливен

45 нарушения при полицейска акция в Нова Загора, разкрита е и домова кражба

.........................................................
16.02.2018 / 10:02

45 нарушения са констатирани от полицейски служители по време на специализирана операция на територията на РУ-Нова Загора. Акцията е проведена от 08,30 до 16,30 часа на 15 февруари с цел противодействие на престъпленията срещу личността и имуществото на гражданите. В хода на операцията полицейските служители са реагирали на сигнали и жалби на граждани за кражби на вещи от бита, междусъседски конфликти и други.

Приоритет в операцията са малките населени места. Осъществен е контрол в районите, в които няма постоянно полицейско присъствие. Извършени са проверки на 107 лица и 49 автомобила и превозни средства с животинска тяга.

Разкрита е една домова кражба в новозагорския квартал „Шести“. Съставени са протоколи за предупреждение на трима жители на село Баня, след възникнал конфликт между тях. Съставени са 22 акта и 23 фиша за установени нарушения на Закона за движение по пътищата, Закона за българските лични документи и Наредбата на общината.

Операциите по противодействие на конвенционалната престъпност на територията на РУ-Нова Загора продължават. Служители на териториална, пътна и охранителна полиция осъществяват ежедневен контрол.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев