Община Сливен

Пълен провал на телевизия „Канал 6“. Тръгна слух за смяната на шефа й Зорeц

.........................................................
12.02.2018 / 11:17

Има ли още зрители „Канал 6“? И що за телевизия е това?

Нередовните и нескопосани новинарски емисии подклаждат усещането за пълен провал. Вече е спомен коментарното студио с водещ Ани Гандева, даващо възможност за различни становища и интерпретации. С повелителен и безскрупулен тон биват нападани местните институции и въобще управляващите. Биват употребявани обидни епитети и квалификации, откровени лъжи, манипулират се записи и пр.

И досега не става ясно кой е собственик на телевизията. Говори се за Кольо Милев и Таско Ерменков, но бива споменаван и сегашният й шеф Мирослав Паскалев – Зорец (на сн. горе).

Зорец е известен с крайно левите си убеждения. В интернет е определян почти еднозначно като едно от подставените лица на червената мафия. По време на извънредните избори през 2017 г. се изявяваше като ПР на скандалния Таско Ерменков, чиито безумен предизборен клип стана за посмешище. Участвал е в демонстрации с неонацистки патрули ведно с Боян Расате. По време на едно от въпросните шествия бе изгорено знамето на ЕС. На друго Паскалев развя руско знаме. Неслучайно в сайта на Канал 6 бива рекламиран свободен достъп до руските телевизии в интернет.

Според източник от сливенската БСП, пожелал анонимност, у собствениците на телевизията назрявало недоволство от Зорец и е възможно в скоро време той да бъде сменен. На мераците за власт и за победа на общинските избори през 2019 година, от БСП ще разчитат много на „Канал 6“.

 

Георги Вл. ПОПОВ

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев