Община Сливен

112 нарушения, иззети шофьорски книжки и прекратени регистрации при полицейска акция в Сливен вчера

------------------------------------
26.01.2018 / 13:53

112 констатирани нарушения, иззети шофьорски книжки и прекратени регистрации на автомобили са резултатите от операция по безопасност на движението на територията на РУ-Сливен. Акцията е осъществена на 25 януари по разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен, старши комисар Димитър Величков, с акцент малките населени места на територията на община Сливен. В нея са включени служители на РУ-Сливен-„Териториална полиция“, участъци „Надежда“, „Запад“, „Петолъчка“, група „Охрана на обществения ред“ .

В хода на операцията са проверени 371 автомобила и 567 лица. Констатирани са 85 нарушения на Закона за движение по пътищата и 27 на Закона за българските лични документи. Съставени са 65 фиша и 20 акта за превишаване на скоростта, нередовни документи, неправоспособност, неизползване на обезопасотелните колани, застраховка Гражданска отговорност, неизправност на автомобилите и други. Иззето е едно свидетелство за управление на МПС за неплатени глоби, прекратени са три регистрации на автомобили за нарушения на ЗДвП. Съставени са 27 акта по ЗБЛД.

Операциите на територията на РУ-Сливен са контрол на движението по пътищата и гарантиране безопасността на движението продължават.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев