Община Сливен

Започват номинациите за годишните награди „Инвеститор на годината”

.........................................................
25.01.2018 / 09:31

Българската агенция за инвестиции организира за 12-ти път годишните награди „Инвеститор на годината” – съобщава изп.директор на агенцията Стамен Янев в писмо до областния управител Чавдар Божурски. Целта на конкурса е да отличи най-значимите инвестиционни проекти, които са били изпълнени през 2017 година.

Отличията се връчват на фирми, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на високи технологии, което е в съответствие със стремежа на страната за интелигентен и устойчив икономически растеж – съобщават от БАИ. Ще бъдат раздадени 5 награди-статуетки „Златен бик” в категориите: инвеститор на 2017 г., инвестиция на зелено, в разширяване на бизнес, в иновативен бизнес, в човешки капитал. Почетни плакети на Българската агенция за инвестиции ще бъдат раздадени в следните категории: инвестиция в сливане или придобиване, успешен стартъп, община в България – с най-много инвестиции.

Номинациите могат да бъдат направени до 31 януари 2018 г. на следния електронен адрес на БАИ: http://investbg.government.bg/investor/

Фирмите-претенденти могат да бъдат номинирани от работодателски организации, от общински и държавни ведомства, от граждански сдружения, включително и от представители на самите фирми, които са кандидати за отличията.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев