Община Сливен

Прокурор Александър Добрев встъпи в длъжност Административен ръководител на Районна прокуратура – Котел

мкиии
16.01.2018 / 18:45

Прокурор Александър Добрев встъпи в длъжност Административен ръководител на Районна прокуратура – Котел. Той бе избран от ВСС в края на 2017г.

Александър Добрев е на 46г. Той е завършил юридическото си образование в Технически университет – Варна през 1997г. Добрев има 3 - годишен опит като съдия – изпълнител към Окръжен съд - Сливен и 2 -годишен опит като следовател при Окръжната следствена служба в гр. Търговище. Работи като прокурор от 2006 г., когато е назначен в Районна прокуратура – Търговище. От 18.09.2017г. изпълнява функцията на административен ръководител на прокуратурата в Котел, след което бе избран, след проведен конкурс от ВСС.

 

Районна прокуратура – Котел е прокуратура, обслужваща района на Община Котел, която включва 22 населени места с 19 390 жители, като основна група престъпления, които характеризират криминогенната обстановка са кражбите и незаконната сеч на дърва от горския фонд.

 

В Районна прокуратура – Котел работят общо двама прокурори.

 

Прокурор Добрев се срещна с Апелативния прокурор на Бургас – г-н Любомир Петров, за да го запознае с визията си за бъдещата работа. Г-н Петров пожела на Александър Добрев здраве, спорна работа и успех.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев