Община Сливен

Недялко Недялков: Напук на "Гардиън" и доносите: Голям ден за Борисов, голям ден за България!

.........................................................
11.01.2018 / 10:43

Не знам какъв е случаят с английския ляволиберален "Гардиън", който през ден бълва обидни квалификации за България. Ей така, на ангро, по принцип, без факти.

Сигурно някой "доброжелател" се е докопал до редакцията и плаща, иначе подобна фиксация е необяснима.

Реалността обаче е следната: днес "най-бедната" и "най-корумпираната" държава в Европа поема Съюза. Именно през тези шест месеца ще се решава съдбата на брекзита и самата Великобритания, а нашата дума ще тежи особено.

"Гардиън" да си яде ушите и да се загрижи за корупцията на Острова. Тереза Мей през ден сменя министри, гръмват скандали за рушвети, педофилия, хомосексуални зависимости. Какви ти скандали - през ден гърмят бомби, а прехваленият Скотланд Ярд и Ми-5 са се хванали за палците от безсилие.

Най-голямата гордост на модерен Лондон, управляван от кмет мюсюлманин, е гей парадът, най-масовият в света.

Както и безумната идея да разкарат обръщението "ladies and gentlemen" при анонсите в метрото, защото уязвявало чувствата на третия пол.

Всеки да си се вгледа в собствената кочинка. Аз не съм чел българска медия да им дава акъл, да ги учи как да живеят, кой да ги управлява, как да си разплитат престъпленията.

Лондон, Брюксел, Париж, Берлин са развъдници на моралния разврат, бюрокрацията, усвояването на евросредства под масата. С нищо не са по-добри от София, отдавна не могат да ни бъдат коректив или пример.

Вместо да се вайкаме, по-добре да се зарадваме. В най-новата си история не сме стоели по-високо, светът не ни е идвал на крака, не се е съобразявал с нас, не ни е гледал като равни. И това е безспорен успех за народа, успех е и за властта. Персонално за Борисов - какво да се прави, властта у нас винаги е била проекция на авторитарната воля на конкретна личност.

С всички уговорки, Борисов вече влезе в историята. Не само в българската - и в европейската. „ПИК“

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев