Община Сливен

Кметът на Нова Загора Николай Грозев се срещна с пенсионирани учители от клуб "Яница"

------------------------------------
09.01.2018 / 16:38

Още в първите дни на новата 2018 год. кметът Николай Грозев засвидетелства своето уважение към хората от златната възраст.

Заедно със заместник-кмета Светла Стоянова той посети пенсионерите от новозагорския клуб на учителите „Яница”, за да ги запознае с извършеното през изминалата година по основните направления и приоритети и предстоящите нови цели и инициативи за надграждане на постигнатото.

„Стартирахме миналата година с амбициозната цел да продължим да развиваме към по-добро нашата община. Беше обърнато особено внимание и на малките населени места, като стандарта на живота в тях значително се подобри с вложените инвестиции и реализираните проекти и ремонти.

По отношение на Нова Загора, градът запазва устойчивия си растеж и продължава да модернизира своята структура. Предстои промяна в облика на централната пешеходна зона. Там сме заделили финансови средства за ремонт на градския фонтан и неговото осъвременяване. Предстоят ремонти на още много улици, кметства и изграждане на площади в малките населени места. Вярвам, че постигнатото дотук добавя стойност към непрестанните ни усилия да променяме града за добро.” – каза кметът Николай Грозев.

В хода на сърдечния разговор бяха зададени въпроси относно предстоящите промени в инфраструктурата, сигурността и др. Градоначалникът Николай Грозев и заместник-кметът Светла Стоянова отговориха изчерпателно на запитванията, а учителите-пенсионери за пореден път изразиха своята признателност и удовлетвореност от факта, че ръководството на общината ги смята за важен фактор в обществения живот, за което свидетелстват и честите срещи-разговори с г-н Грозев и неговия екип.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев