Община Сливен

Бюрото по труда - Сливен набира желаещи за работа в Португалия и Испания

.........................................................
08.01.2018 / 09:50

Агенцията по заетостта обявява набиране на жени за бране на ягоди, малини и боровинки в Испания, провинция Уелва.

Желателен е опит в селскостопанската работа, добро физическо състояние, тъй като се работи при високи температури. Необходима е нагласа за съвместно съжителство с жени от други държави.

Заплащането е от 36,00 евро до 38,92 евро на ден за различните ферми (след удръжки за здравни осигуровки и ДОД).

Извънредният труд се заплаща повече. На края на месеца се удържа и сумата за социално осигуряване, дължима от работника за всеки изработен ден.

Работното време е 39 часа седмично, разпределени неравномерно и гъвкаво според необходимостта на предприятието. Осигурено е безплатно жилище и връщането в България.

Пътуването до Испания се заплаща от работодателя, но сумата се удържа от заплатата. Храната е за сметка на работничките.

андидатките трябва да са на възраст от 20 до 45 години. Предимство ще имат работилите в Испания, които притежават “NIE” - испански Идентификационен номер на чужденец.

 

Краен срок за записване и повече информация:

 

- за „Финка ла Чирина” – 22.01.2018г. до 12: 00ч. в стая № 20 , етаж 4, Дирекция „Бюро по труда” – Сливен

 

- за „Финка Валдемолинес” – 22.01.2018г. до 12: 00ч. в стая № 20 , етаж 4, Дирекция „Бюро по труда” – Сливен

 

- за „ Масия Сискар” - 25.01.2018г. до 12: 00ч. в стая № 20 , етаж 4, Дирекция „Бюро по труда” – Сливен

 

 

Португалски работодатели – Маравиля фармс и Мадре фрутас - набират работници за бране на малини, къпини и боровинки. Заетостта е сезонна:

 

- 2-3 месеца - от м. февруари/март до м. май/юни в Мадре фрутас

- 8 месеца – от март/април до септември/октомври в Маравиля фармс

 

Има 15-дневен изпитателен срок. Няма изискване кандидатите да владеят чужд език, но трябва да имат основно образование. Опит в брането на дребни плодове е предимство, но не е задължителен.

Има възможност да се работи допълнителни часове. Брутната месечна заплата е 557 евро+ бонуси за празнични дни, плащани на месечна база, бонуси за продуктивност. Работното време е от понеделник до петък, от 07:30 до 16:30, с възможност за работа в събота и неделя, в зависимост от реколтата и климатичните условия.

Работодателят заплаща 4.52 евро на работен ден за храна и осигурява настаняването в близост до фермата, за което се удържа сума(за вода, електричество и газ).

Транспортните разходи от България до Португалия се поемат от работодателя. Осигурен е ежедневен транспорт от местата за настаняване до мястото на работа.

 

 

 

Крайна дата за кандидатстване: 12.01.2018 г. до 12:00 часа в Дирекция „Бюро по труда” – Сливен, етаж 4, стая 20. Желаещите трябва да попълнят Апликационна форма по образец (от Д”Бюро по труда”).

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев