Община Сливен

Първото ин витро бебе на община Нова Загора беше на гости на кмета Николай Грозев

------------------------------------
28.12.2017 / 11:56

В навечерието на Новата година, гост на кмета на Николай Грозев беше 40-дневният Пресиян, първото ин витро бебе, видяло бял свят, благодарение на финансовата подкрепа на Община Нова Загора.

Щастливото семейство Диян и Галя Генчеви изказа своята сърдечна благодарност за оказаното съдействие за изследване и процедури, свързани с лечението на безплодие и провеждане на ин витро процедури, вследствие на което се ражда тъй желаният Пресиян.

Още преди три години Община Нова Загора предприема мерки за финансово подпомагане за изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодие на семейства с репродуктивни проблеми. Пресиян е първото бебе, чийто родители успешно се възползваха от предлаганата от Община Нова Загора финансова помощ и успяха да сбъднат мечтата си.

Кметът Николай Грозев и заместник-кметът Светла Стоянова поздравиха семейство Генчеви за успешното раждане на първородния им син, като им връчиха множество подаръци с пожелания да е жив и здрав, весел, щастлив, възпитаван с много любов и топлина. Диян и Галя благодариха още веднъж на ръководството на общината за подкрепата и проявеното внимание и уважение, като пожелаха добрите намерения на градоначалника и неговия екип да се увенчаят с успех, за да сбъднат съкровеното желание и на други семейства с репродуктивни проблеми.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев