Община Сливен

Kоледни картички с поздравления от кмета Николай Грозев за абитуриентите в Нова Загора

------------------------------------
22.12.2017 / 12:59

Във времето на високите технологии и интернет, традицията за изпращане на коледни картички все повече отмира. Но въпреки тази тенденция, все още всяка година, особено в дните около Коледа, по цял свят продължават да се изпращят милиони поздравителни картички. Защото старите коледни картички пазят духа на отминалите времена.

Това е спомен, който можеш да докоснеш, да почувстваш, да запазиш и винаги да ти напомня за човека, който ти я е изпратил. Изпращането на пощенска картичка, показва на хората, че са важни за някого, обичани и ценени.

Всяка година по инициатива на кмета Николай Грозев, Община Нова Загора подготвя поздравителни картички за абитуриентите от четирите средни училища в града, с личното послание на градоначалника към всеки един от дванадесетокласниците.

На 21 декември, честа и удоволствието да поздравят младежите и да им връчат традиционните коледни честитки имаха заместник-кметът Ивайло Енев и началникът на отдел „Образование” Соня Петрова.

Те бяха посрещнати с усмивки навсякъде от младите хора и техните учители. Г-н Енев отправи към всички своите пожелания за здраве, щастие и успехи през новата година. Той подчерта, че коледните картички от кмета Николай Грозев е поредното уважение и признателност, което той засвидетелства на всички абитуриенти за положения труд през годините. Г-н Енев и Соня Петрова пожелаха на всички всели празници и успешно дипломиране.

Младите хора благодариха сърдечно за поредния жест на уважение, като обещаха да отстояват името на родните си училища и родния град в бъдещото си обучение и реализация.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев