Община Сливен

Детско коледно парти за децата на общински служители в Нова Загора

------------------------------------
21.12.2017 / 17:40

Стана традиция всяка година децата на служители в Общинска администрация Нова Загора да получават своите подаръци лично от Дядо Коледа и красивата му внучка Снежанка на организираното специално за тях коледно тържество.

В 16.00ч. на 21 декември, весел детски смях и глъч огласиха сградата на Общинска администрация. С грейнали от щастие очи, нетърпеливи да посрещнат добрия старец,малчуганите се тълпяха пред сияйната елха в информационния център. Там ги очакваше едно от работливите джуджета – помощник на Дядо Коледа. И понеже всички деца искат да видят къде живее техния любим герой, джуджето ги покани да се качат на приказното влакче, което ги отведе далече-далече, чак на Северния полюс. Там, както винаги фучеше сърдито снежната виелица, затова малките пътешественици се приютиха в топли и уютни къщички. И както знаем, всички деца обичат приказки, затова джуджето любезно им разказа своята „Зимна приказка”. За радост на всички, изневиделица се появиха добродушният белобрад старец и неговата внучка Снежанка. Запъхтян от дългия път, зачервил бузи от пощипващия студ навън, той поздрави сърдечно малките палавници.

За своето старание и за това, че са били много послушни през годината, всички те получиха подаръци с пожелания за празнично настроение и много весели игри. Тържеството продължи с музика, танци и забава.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев