Община Сливен

Днес в Сливен ще се проведе Рождественски бал "Различни, но заедно" за младежи в неравностойно положение

.........................................................
14.12.2017 / 08:52

На 14.12 от 14.00 ч. в Ресторант „Прего“, Община Сливен и Младежки дом- Сливен организират Рождественски бал "Различни, но заедно" за младежи в неравностойно положение от защитените жилища, Центровете за настаняване от семеен тип, Дневен център за деца и лица с увреждания "Св Стилиян Детепазител" и Дневен център за рехабилитация и интеграция към Фондация "Инициатива съпричастност "-гр. Сливен. Част от събитието се финансира по проект "Различни, но заедно" -програма "Еразъм+" на ЕС , подпрограма "Европейска доброволческа служба", друга част - от спонсори. Организацията е подпомогната от доброволците от Испания Паола и Давид, които за една година са в гр. Сливен , за да работят с младежите и от Младежки общински съвет.

В програмата участват:

Младежки танцов ансамбъл "Браво",

Поп-клуб "Ритъм" с р-тел Елена Пеева, балет "Империя", млади поп-изпълнители, Дядо Коледа, елфчета, коледари.

 

Рождество е радост, Рождество е време всеки да потърси в себе си искрата, да си спомни, че въпреки многото трудности, доброто съществува.

Доброто в себе си показаха младежкият кмет на Сливен Васил Сиромахов и Младежкият общински съвет /МОС/- Сливен при Младежки дом. На 13.12 се проведе интересно събитие- коледен футболен турнир в СК "Тангра". Участниците от МОС, Младежите от второ Защитено жилище в кв. Клуцохор и Дневен център за рехабилитация и интеграция при Фондация "Инициатива съпричастност" бяха истински щастливи и в прекрасно предколедно настроение.

Отборите бяха подкрепени от професионалните футболисти Константин Чолаков и Даниел Иванов от ОФК Сливен и Кристиян Илиязов от ФА Сините камъни. Съдия на турнира беше Диан Георгиев.

Благодарности на спонсорите Фирма "Крис Рая 2014"- Сливен, осигурила топъл обяд и напитки за участниците и СК "Тангра"-Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев