Община Сливен

Празничните изненади в Куклен театър - Сливен продължават и тази седмица

.........................................................
13.12.2017 / 09:42

В петък, 15 декември, от 10.00 часа, областният управител на град Сливен, Чавдар Божурски, ще подари благотворително представление за деца, младежи и пълнолетни лица, ползващи социални услуги на територията на Община Сливен. Те ще могат да гледат спектакъла СНЕЖЕН СЪН.

 

На следващия ден, 16 декември, от 11.00 часа, Топлофикация – Сливен ще подари на децата на Сливен представлението КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ. Автор и режисьор - Мила Великова, сценография - Павлина Василева, музика - Петър Радевски. Участват: Мария Райчева, Светослав Тихолов, Цветелина Николова

Най- голямото събитие на годината наближава!!! Коледа идва!!!

А, ние знаем, че по това време всички сме объркващо забързани в желанието да успеем да се подготвим за това вълнуващо празненство. Има толкова много традиции и обичаи, които трябва да спазим, за да бъде Коледата истинска! Но какво точно трябва да направим и как да се подготвим? Това ще разберем с помощта на Горската фея и нейните помощници. Ще се потопим в приказната магия на Коледната нощ заобиколени от обич, веселие, близки и приятели!

Възраст 3+

 

На 17 декември, неделя, от 11 часа, в салона на ДКТ-Сливен вълшебствата продължават със спектакъла СНЕЖЕН СЪН. Шоу спектакъл от Мариета Ангелова – Марионета. Режисьор – Мариета Ангелова – Марионета, текст на песните – Елена Димитрова, композитор – Петър Писарски.

Участват: Ивета Георгиева, Петромил Денев, Стела Стоянова.

Публиката ще има възможност да “надникне” в страната на Дядо Коледа – Лапландия, за да стане свидетел на последните приготовления на подаръците на децата от целия свят и да се запознае със Снежанка и Джуджето. А когато настъпи часът, Дядо Коледа ще пристигне със свитата си точно тук, при нас...

Възраст 3+

За повече информация тел: 623541 или www.puppets-sliven.eu

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев