Община Сливен

На 14 декември в Сливен ще се проведе благотворителен базар и годишни номинации на ГС "Св. Георги Победоносец"

.........................................................
12.12.2017 / 08:29

Сдружение "Свети Георги Победоносец" - Сливен, за четвърта поредна година ще награди достойни с делата си наши съграждани. Наградите за цялостен принос към Сливен за 2017 г. ще бъдат връчени на 14.12.2017 г. от 19 ч. в ресторант "Асеновец" на ул. "Георги Икономов" N2 (срещу бившата III-та поликлиника, до "Блока на килимите").

 

В предоставения срок бяха представени три номинации - Тихомир Недялков, Магдалена Данчева и Станка Иванова. Оценяването ще се проведе чрез анкета във фейсбук страницата на събитието "Годишни награди на ГС "Св.Георги Победоносец", където може да гласувате за вашия фаворит.

 

Носителят ще бъде определен от броя на гласувалите и от независимо жури. Всеки има право да подкрепи само един от номинираните. Гласуването ще продължи до 24:00 часа на 13.12.2017 г.

 

След церемонията по награждаването ще се проведе благотворителен базар и ще се набират средства за довършване на храм "Св. Георги", който сдружението и приятели възстановяват на хълм Св. Георги над Сливен. Вход без куверти.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев