Община Сливен

Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев послучай 6 декември - Никулден

.........................................................
06.12.2017 / 09:14

Уважаеми съграждани, приемете моите поздрави и благопожелания по повод деня на св. Николай Мирликийски Чудотворец, професионален празник на банкери,търговци, моряци и всички, свързали живота си с морската шир.

Уважаеми банкери и търговци, подкрепяйте предприемчивостта и добрите идеи, за да продължавате да бъдете важен фактор за развитие на обществото. Пожелавам Ви високи финансови постижения и стабилност, успехи в личната и професионална сфера. Нека с висок професионализъм и отговорност печелите доверието на своите клиенти и се справяте с лекота с предизвикателствата по пътя към целта.

Св. Николай Мирликийски е личен и семеен покровител и на много именници. На всички тях желая крепко здраве, щастие, сбъднати мечти и благополучие.

Св. Николай Чудотворец олицетворява победата, а животът понякога ни поставя на арена като на война. Затова нека днес си пожелаем битките ни винаги да завършват с победи. Да имаме ясно небе и попътен вятър, за да следваме своите хоризонти и мечти!

Честит празник!

 

Б.Р.: Днес кметът на община Нова Загора празнува имен ден. "Седмица" му пожелава здраве и успехи в личен и професионален план.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев