Община Сливен

"Бързи и яростни" отчетоха какво са свършили през месец ноември

...............
04.12.2017 / 11:17

Горският инспектор Юсеин Шакиров съобщи на фейсбук профила си какво са свършили той и колегите от екипа му, известни като "Бързи и яростни", през ноември:

За изминалия месец задържаната дървесина от нашия екип е 71 кубика, както и един задържан бус и два лекотоварни автомобила. Съставени бяха и 6 броя АУАН по ЗЛОД. По интересен бе случаят с фирма, почистваща дерета, канали и реки, но са се объркали и влезли в горски фонд. Задържаната дървесина е 20 кубика и лицата и фирмата са дадени на компетентните органи.

В едно домакинство задържахме дървесина от 25 кубика, като собственикът ни представи фактура за 1 кубик. В други 4 домакинства ситуация бе същата, но с по малко кубици. Имахме и съвместни проверки с РДГ - Сливен, и там също бе ползотворна съвместната работа, защото ние нямаме правомощия в складове, борси за дървесина, както в лова и риболова.

Мога още да кажа, че за почти две години, откакто сме се върнали в системата, този месец нямаше замесени наши служители, което е и радващо за нашия бранш. За Коледните и предстоящите Новогодишни празници ще има дежурни екипи, както и нашия - ще сме по пътищата, гората, язовирите, полетата и там, където се очакват набези на бракониери и лица, които не зачитат законите на България.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев