Община Сливен

Бюрото по труда - Сливен набира желаещи за работа в Португалия и Испания

.........................................................
01.12.2017 / 09:47

Португалски работодател – Maravilha farms- набира работници за бране на малини, къпини и боровинки. Заетостта е сезонна, приблизително за 8 месеца - от м.Март/Април до м. Септември/Октомври с 15-дневен изпитателен срок. Няма изискване кандидатите да владеят чужд език, но трябва да имат основно образование. Опит в брането на дребни плодове е предимство, но не е задължителен. Има възможност да се работи допълнителни часове. Брутната месечна заплата е 557 евро+ бонуси за празнични дни, плащани на месечна база. Бонуси за продуктивност - средно 275 евро на месец. Работното време е от понеделник до петък, от 07:30 до 16:30, с възможност за работа в събота и неделя, в зависимост от реколтата и климатичните условия. Работодателят заплаща 5.74 евро на работен ден за храна и осигурява настаняването в близост до фермата, за което се удържа 2.75 евро на ден(за вода, електричество и газ).

При приключване на договора се дава компенсация от 200 евро.Транспортните разходи от България до Португалия се поемат от работодателя. Осигурен е ежедневен транспорт от местата за настаняване до мястото на работа.

Крайна дата за кандидатстване: 12.01.2018 г. до 12:00 часа в Дирекция „Бюро по труда” – Сливен, етаж 4, стая 20. Желаещите трябва да попълнят Апликационна форма по образец (от Д”Бюро по труда”).

 

Агенцията по заетостта обявява набиране на жени за бране на ягоди в Испания, провинция Уелва. Желателен е опит в селскостопанската работа, добро физическо състояние, тъй като се работи при високи температури. Необходима е нагласа за съвместно съжителство с жени от други държави. Заплащането е 38,92 евро на ден (след удръжки за здравни осигуровки и ДОД). Извънредният труд се заплаща с 50% повече. На края на месеца се удържа и сумата за социално осигуряване, дължима от работника за всеки изработен ден. Работното време е 39 часа седмично, разпределени неравномерно и гъвкаво според необходимостта на предприятието. Работодателят осигурява безплатно жилище и заплаща връщането в България. Пътуването до Испания и храната са за сметка на работничките. Кандидатките трябва да са на възраст от 25 до 40 години. Предимство ще имат работилите в Испания, които притежават “NIE” - испански Идентификационен номер на чужденец.

Краен срок за записване - 05.01.2018 г. до 12: 00ч. в стая № 20 , етаж 4 в Дирекция „Бюро по труда” - Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев