Община Сливен

Община Нова Загора организира благотворителен коледен базар на 4 декември

------------------------------------
28.11.2017 / 12:35

Уважаеми съграждани, наближава Коледа! Най-хубавият празник! Когато всичко изглежда толкова приказно красиво, нереално и вълшебно.... Любовта, която ни кара да изпитваме този празник, сякаш ни събужда от зимния сън и ни кара да погледнем към света с други очи или по друг начин - със сърцата си!

Да осъзнаем, че животът ни е просто щедър дар от съдбата и трябва да го изживеем възможно най-добре за краткото време, за което сме тук.

И да помним, че има по-бедни, болни и нещастни от нас, които се нуждаят от нашата обич, нежност и подкрепа. Защото истинският дух на Коледа, е в добрата дума в приятелски протегната ръка.

За всички, които искат да съпреживеят безграничната любов и благодарност, отразена и струяща в очите на децата от Детски център за деца с увреждания в с. Асеновец, Община Нова Загора организира благотворителен коледен базар.

Заповядайте на официалното му откриване на 4 декември от 11:30 ч. пред Спортна зала „Младост“. Там ще Ви посрещнат възпитаници на Детски градини и училища в общината, на Центъра за обществена подкрепа и на Защитено жилище, гр. Нова Загора, които ще Ви зарадват с ръчно направени коледни декорации и сувенири. Изработени с много старание и любов, празничните изделия ще внесат много настроение и уют във Вашите домове, като същевременно, с тяхното закупуване и набрани финансови средства, ще дарите много усмивки, обич и топлина на децата от Дома. По Коледа се случват хиляди чудеса, за които е писано.

Да запишем заедно и нашето, за да пребъде във времето традицията да бъдем добри, благородни, щедри духом, милосърдни и съпричастни към нуждаещите се. Защото онова, за което мечтаем, рядко е между коледните подаръци. Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас, но, за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка... Да я направим заедно!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев