Община Сливен

Световен ден на жертвите на пътя: Доброволци на БЧК и полицаи раздаваха флаери с послания към водачите в Сливен

------------------------------------
19.11.2017 / 20:23

Пътни полицаи съвместно с доброволци на Български червен кръст-Сливен, раздадоха на водачите материали за пътна безопасност и полезна информация за действия при оказване на първа помощ. Целта е да се заострено вниманието на водачите при движение в градски условия и през предстоящия зимен сезон. Служителите на „Пътна полиция” следяха за спазване на правилата за движение. В хода на акцията беше съставен акт и отнето свидетелството за управление на 24-годишен водач за неплатени глоби.

Безопасността на движението е споделена отговорност и нейното подобряване не е по възможностите само на една организация или институция. Нужно и важно е всички да намерим начин проблемите на безопасността по пътищата да имат място в ежедневието на семействата, учебните заведения, институциите и организациите.

Поводът на събитието е 19 ноември -Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия. Този ден е определен с решение на Главната асамблея на Организацията на обединените нации. "Дарик"

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев