Община Сливен

Форд летя по таван в дере от завоите на смъртта край село Тича

------------------------------------
08.11.2017 / 09:30

Завоите на смъртта край с. Тича отново добавиха в своята хроника поредният тежък инцидент. В този завой и това адско дере само в рамките на няколко години се случиха 9 тежки катастрофи с 3 жертви.

При несъобразена скорост с пътните условия FORD с русенска регистрация при излизане от десен завой, поднася и загубвайки управлението напуска пътното платно хвърляйки се в 20 метрово дере.

Пред репортер на KOTELNEWS водача на автомобила сподели: „По този маршрут сигурно съм минавал стотици пъти. Познавам пътя, движех се с не повече от 60 км/ч и въпреки това на излизане от завоя колата се плъзна. Определено имаше лед, настилката е ужасна, малко да е мокро или влажно и асфалта става мазен и хлъзгав. Знам го това, но дойде ми на главата. Благодаря на Този който беше с мен. Опази ме съвършено, вижте нямам и драскотина. Не мога да кажа лоша дума и за колата, която също бе на ниво по време на тази тежка катастрофа. Бях с колана, хора винаги карайте с колан, а и всички предпазни възглавници сработиха, така че останах вътре като в капсула.”

Застанал до дървото където имаше възпоменателни некролози на една от жертвите на проклетото място, катастрофиралият водач гледаше в дерето обърнатата си кола правейки равносметка за случилото се.

За кратко движението за тежкотоварните автомобили беше затворено за да може специализираният автомобил на пътна помощ Котел да извади от пропастта смачканото возило. "Котел нюз"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев