Община Сливен

В неделя - премиера на "Драконът" в Куклен театър - Сливен

------------------------------------
07.11.2017 / 09:28

Кукленият театър в Сливен представя премиерния спектакъл „Драконът” по Евгений Шварц на 10 ноември 2017 година от 19:00 до 20:00 часа.

Режисьор: Бисерка Колевска

Сценограф: Свила Величкова

Музика: Нелко Коларов

 

Участват актьорите: Борис Георгиев, Вангел Апостолов, Георги Янев, Делян Кьосев, Любомир Желев, Мария Джойкева, Анна-Валерия Гостанян.

 

Освободете се от Дракона, убийте страха в себе си той е най-страшното чудовище. Винаги има шанс, просто опитайте. Не приемайте нещата. Животът е прекрасен и вие трябва да се борите за него.

В спектакъла се разказва за една измислена страна в незнайно време, в която вилнее страшен Дракон. Всяка година той взима по едно момиче. В мига на разказа тази тежка съдба очаква прекрасната Елза. За щастие от там преминава рицарят Ланселот и променя хода на събитията. Той научава покорния народ, че може да се бори за живота и щастието си, убива Дракона и спасява Елза. Научава ги да бъдат смели и да не допускат дракони да завладеят душите и телата им.

Спектакълът има съвременна ярка визия, въздействаща музика, добра актьорска игра и ппослание към вас зрителите малки и големи - не допускайте Драконът да открадне живота ви!

 

Възраст 10+

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев