Община Сливен

Тодорка Енева дари паричната стойност на награда "Милосърдие" за превенция срещу рака

------------------------------------
02.11.2017 / 19:20

От Сдружение "Онкологично болни и приятели" напомнят на всички дами от Сливенски регион, че от 7-ми ноември 2017 година (вторник) започват записванията за безплатните профилактични прегледи за рак на маточната шийка с цитонамазка. Записванията са всеки вторник и четвъртък от 9,30 до 12,30 часа на тел.: 044/ 590 440 или в офиса на сдружението на адрес -гр. Сливен, бул.“Цар Симеон“ 2, етаж 2, офис 11.

Средствата, с които се финансират прегледите, бяха събрани на Втория благотворителния концерт "ЗAЕДНО В ПРЕВЕНЦИЯТА". Към събраната сума, съобщи за Наблюдател.БГ председателят на Сдружението Димитър Димитров, е прибавена и паричната стойност на наградата "Милосърдие" на Община Сливен от носителя за 2017-та година - г-жа Тодорка Енева.

 

Сърдечни адмирации към Тодорка Енева, която и след наградата "Милосърдие" не спира да ни изненадва с жестове на солидарност и благородство, а особено последното качество не се научава, а се раждаш с него!

 

Прегледите ще се провеждат в ДКЦ- 2 - Сливен от д-р Бианка Тинева по предварително определен график, съобщи още Димитър Димитров.

За пълна прозрачност на средствата следи Обществена комисия за приходите и разходите в следния състав: г-жа Пепа Чиликова – заместник - кмет „Хуманитарни дейности” на Община Сливен, д-р Васислав Петров – изпълнителен директор на МБАЛ”Д-р Иван Селимински” АД – гр. Сливен, г-жа Петя Руменова – председател на Женско дружество „Майчина длъжност” – гр. Сливен, г-жа Тодорка Енева – управител и собственик на туристическа и транспортна фирма "ДОРИС", г-жа Веселина Казакова – вр. и. д. директор на ОП „Озеленяване” – Община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев