Община Сливен

Последната спирка от турнето на мюзикъла "Аз съм Луна" е град Сливен

------------------------------------
28.09.2017 / 14:50

Мюзикъл - трибют по най-полулярния тийн-сериал в момента ще гастролира и през Сливен, зала "Сливен", с начало на концерта - 19:30 часа.

Билетите за концерта са в две ценови категории - 8 и 10 лева, като могат да бъдат закупени от касите на ИзиПей в цялата страна и онлайн на www.epaygo.bg , както и на място.

Сериала "Аз съм Луна" - наследника на "Виолета", набира все по-голяма популярност по Света, а и в България. След повече от успешен първи сезон на сериала и турне в Аржентина, "Аз съм Луна" - Мюзикълът е тук! В него ще видите любимите си персонажи от малкия екран, изиграни от нашите талантливи актьори. Декорите ще допринесат да ви отведат директно на пързалката "Jam & Roller" и да проследите как преминава един ден с Луна, в подготовка за "Open Music".

Луна е безгрижно и красиво 16-годишно момиче, което живее в Канкун, Мексико, заедно с приемните си родители. Тя работи като разносвач на бърза храна на ролкови кънки и повярвай, тя е доста добра на тях, като дори и тя самата не подозира за това! Един ден животът ѝ се преобръща тотално, когато новата собственичка на имението, в което Луна живее с родителите си, го купува. Впечатлена от готварските умения на Моника - майката на Луна, тя им предлага работа в Буенос Айрес, а Луна да бъде ученичка в най-доброто училище в Аржентина, като тя ще плаща таксата ѝ. И така, Луна и семейството й се пренасят в Аржентина. Луна се сблъсква с много нови предизвикателства, отрива нови приятели, а също и врагове. Какво се случва по-нататък? Ела и се потопи в магията и нека Луна сама да ти разкаже своята история!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев