Община Сливен

Покана за обществено обсъждане на предварителен проект на общ устройствен план на община Сливен

------------------------------------
27.09.2017 / 09:49

Община Сливен Ви кани да присъствате на обществено обсъждане на Предварителен проект на Общия устройствен план (ОУП) на Община Сливен с Доклад за Екологична оценка (ДЕО) с всички приложения (вкл. и Доклад за ОСВ върху защитените зони от Натура 2000) към разработките на плана и доклада.

 

Общественото обсъждане на Предварителния проект за ОУП на Община Сливен ще се проведе на основание чл. 127, ал.1 от ЗУТ, а обсъждането на Доклада за Екологичната оценка на „Общ устройствен план (ОУП) на Община Сливен“ е по реда на чл. 21, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за извършване на екологична оценка и планове и програми (Наредбата за ЕО).

 

Срещата за обществено обсъждане ще се състои на 27.09.2017 г. (сряда) от 11:00 часа в зала „Май“ в сградата на Община Сливен, бул. "Цар Освободител" № 1.

 

Докладът за ЕО, Предварителният проект за ОУП на Община Сливен и приложенията към тях са на разположение на интересуващите се всеки работен ден от 9.00 до 16.00 часа във фоайето на третия етаж, източен вход на сградата на Община Сливен, РИОСВ-Стара Загора - гр. Стара Загора 6000, ул. "Стара планина" № 2, както и на интернет страницата на Община Сливен: http://www.sliven.bg

 

Разчитаме на Вашето присъствие и активна позиция.

 

http://www.sliven.bg/index.csp?f=ObstUstroistvenPlan

 

С уважение,

 

СТЕФАН РАДЕВ

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев