Община Сливен

По рускому: Ужас! Семейство канибали правило консерви от хора и хранило ученици с месото на жертвите!

------------------------------------
26.09.2017 / 09:10

Служителите на полицията са изяснили, че на територията на Краснодарски край е действало семейство престъпници, което от 1999 година насам е отвличало хора, убивало ги е, разчленявало ги е и ги е изяждало.

Органите на реда вече са доказали, че канибалите са убили най-малко седем души. По информация на Mash, телата на убитите вече са намерени. По предварителна информация, съпрузите може да са убили най-малко 30 души.

По данни на Mash, от убитите са били направени консерви. По-точно бил е намерен буркан с консервирана ръка. Намерени са и други останки на жертви. Те са били увити в найлонови торби и замразени в хладилник.

В дома на канибалите са открити също 19 парчета кожа, които канибалите одирали от жертвите. Отбелязва се, че жената е работила като медицинска сестра в училището за летци в града.

Подозира се, че тя може да е давала човешко месо на учащите се там. Всичките материали са предадени на местната прокуратура.

Семейството канибали е било задържано съвсем случайно. На улица в Краснодар е бил открит мобилен телефон, в който при огледа са били намерени странни снимки. На тях мъж и жена заедно позират с човешки останки.

„След това служители на полицията са намерили собствениците на мобилния телефон. След разговор, мъжът и жената са си признали всичко“, се казва в съобщението.

Впоследствие стана известно, че мъжът се е снимал с отрязана глава и ръка на жена, а след това си е изгубил телефона. Съседи на канибалите заявиха, че многократно са се опитвали да ги изгонят от общежитието към авиационното училище за пилоти.

Причината е била постоянна лоша миризма от стаята на съпрузите. От нея постоянно миришело на лекарството Корвалол и бездомници. Но опитите им да установят причината за неприятните миризми винаги водели до скандали в общежитието. „Всеки път, когато искахме да им влезем в стаята, започваха диви викове и вой. Ната е луда жена, затова ние не рискувахме“, разказват съседи на канибалите. "Блиц"

 

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев