Община Сливен

Да помогнем на Стилиян: 12- годишен баскетболист в битка с коварна болест

ОООО
22.09.2017 / 19:10

12- годишен сливенски баскетболист се нуждае от подкрепа в битка с коварна болест. Стилиян Колев страда от рядко онкологично заболяване Синовиален Сарком, който лекарите откриват при операция през август на дясна подбедрица. Отстранено е туморно образование с големина около 5 см. Предположенията са били за доброкачествено образование, но след направена хистология, 42 дни по късно е установен съвсем различен и неочакван резултат. Поставената диагноза, след хистологията, е Сивиноален Сарком, рядко онкологично заболяване.

 

След бърза реакция на родители, приятели, състезатели от клуба и ръководство, Стилиян замина в Турция за допълнителни изследвания. Лечението, което предлагат в болница в Истанбул, е със заявка напълно излекуване на детето. Терапиите ще продължат между 6-8 месеца, като стойността на всяка терапия е 7500€.

 

Стилиян Колев е състезател от БК "Сливен Баскет". Той е един от най - перспективните играчи на клуба.Избран е в идеалната петица на Държавното първенство по баскетбол във Варна 2017.

 

 

За момента има поставени кутии в спортна зала „Васил Левски” и на много мета в града.

 

Paypal: nelikoleva06@abv.bg

 

Дарителска сметка:

Iban: Bg62STSA93000024715835

Bic:STSABGSF

Стилиян Николаев Колев

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев