Община Сливен

Стартираха ремонтните дейности по сградата на кметството и здравната служба в новозагорското село Асеновец

------------------------------------
21.09.2017 / 10:54

В началото на тази седмица стартираха ремонтните дейности по сградата на Кметството и Здравната служба в новозагорското село Асеновец. Финансовите средства за обезпечаване на ремонта са заложени в Капиталовата програма на Община Нова Загора.

През месец февруари, кметът Николай Грозев проведе редица срещи-разговори с жители на малките населени места, в които ги запозна в детайли с предстоящото благоустрояване на родните им села. „Подобряване инфраструктурата на малките населени места е от първостепенно значение за нашата политика.

Всяка година планираме финансови средства за облагородяването им, като мислим не само за подобряване на условията им на живот, но и за техния отдих и свободно време. През 2015 година в Асеновец изградихме футболно игрище.

Инициативата ни беше посрещната с радост, не само от младите хора, любители на футболната игра, имащи възможността да се отдадат на любимото си занимание, а от всички асеновци. Тази година ремонтираме сградата на местната управа и Здравната служба, за да подобрим качеството на обслужване и повишим мотивацията на работещите там. Уверен съм, че благоустройството на тези сгради бъде посрещнато радушно и ще допринесе за подобряване на живота на асеновци.” – каза кметът Николай Грозев.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев