Община Сливен

ОШИ „Илия Аврамов” в Нова Загора отвори врати за новата учебна година

------------------------------------
19.09.2017 / 12:13

Обединена школа по изкуствата „Илия Аврамов” отвори врати за новата учебна година. На 18 септември, пременени, деца с пъстри букети цветя, родители, учители и много граждани изпълниха лятната сцена в Градската градина в 18.00ч. в очакване на официалното откриване на занятията по изкуства.

Сред гостите на тържеството бяха началникът на отдел „Култура, медийна политика и интеграция на малцинствата” Станимира Кънчева и секретарят на НЧ „Диньо П. Сивков -1870” Елена Арабаджиева. Андония Спасова, директор на ОШИ „Илия Аврамов”, се обърна към присъстващите: „Първият учебен ден винаги е бил и ще продължава да бъде празник за всеки дом, в който има ученици, и в който духът на този ден се пази” – каза тя. „Нека тази учебна година, всеки един от Вас да преоткрие себе си и пътя, който е избрал, да постигне нови висоти и покори нови върхове.” На първокласниците г-жа Спасова пожела, да не се страхуват от неизвестното, а да се впуснат в преследване на своите мечти, да се потопят във вълшебния свят на изкуството и да покажат на всички своя уникален талант и способности. С думи на признателност тя се обърна и към кмета на общината г-н Николай Грозев за получения поздравителен адрес по повод началото на Новата учебна година и затова, че Община Нова Загора и НЧ „Д. П. Сивков-1870” винаги ги подкрепят и спомагат за утвърждаване името на ОШИ „Илия Аврамов”.

Първият учебен ден беше и радостен повод за изява на възпитаници на учебното заведение, които поднесоха с много настроение и талант своите музикални и песенни поздрави към всички присъстващи.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев